Φωτογράφηση - βιντεοσκόπηση γάμου, βάπτισης, ζεύγους, εγκυμοσύνης | Αγγελική Δέλτα
Αγγελική ΔέλταΑγγελική Δέλτα

Αγγελική Δέλτα - Φωτογράφος γάμου, βάφτισης, ζεύγους, εγκυμοσύνης

Λατρεύω τη φωτογραφία από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Το πάθος μου για αυτήν ξεκίνησε όταν αναρωτήθηκα: γιατί να μη μπορεί μία στιγμή απόλυτης ευτυχίας να διαρκέσει για μια ζωή; Και τότε, ανακάλυψα τη δύναμη και την αξία της φωτογραφίας.

Ένα χαμόγελο, ένα βλέμμα που λάμπει, δύο χέρια που κρατιούνται σφιχτά, και στο ενδιάμεσο ένα κλικ. Ένα κλικ που θα σφραγίσει αυτές τις στιγμές για πάντα.

Τις μοναδικές στιγμές του γάμου και της βάπτισης, που με μία προσεγμένη φωτογράφηση – βιντεοσκόπηση, μπορούν να δημιουργήσουν ένα υπέροχο λεύκωμα που θα σας ευχαριστεί να βλέπετε, ένα πολύτιμο κειμήλιο για την οικογένειά σας.

Περισσότερο από όλα, απολαμβάνω να αιχμαλωτίζω στον φακό μου τα συναισθήματα ερωτικής έντασης και αγάπης που εκφράζονται στη φωτογράφηση ζεύγους και εγκυμοσύνης. Τα μοναδικά συναισθήματα που εδραίωσαν τη σχέση σας και θα θέλατε να θυμάστε για πάντα, διατηρώντας ζωντανές τις αναμνήσεις.

Η βάση του φωτογραφικού μου καμβά είναι πανέμορφα φυσικά τοπία, πάνω στα οποία μπορεί να γραφτεί το συναίσθημα, η ένταση των αισθήσεων, η κίνηση και η ενέργεια. Κάθε τι που εμπεριέχει έρωτα, πάθος και ευτυχία.

Έχοντας δέκα χρόνια επαγγελματικής εμπειρία ως φωτογράφος γάμου, ζεύγους, εγκυμοσύνης και βάπτισης, μπορώ να αποτυπώσω τις πιο ονειρικές σας ιδέες για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας.